Knab

Bij de Nederlandse bank Knab is het tegenwoordig mogelijk om online geld te beleggen.
Beleggen via deze bank is zeer eenvoudig en toegankelijk. Er zijn twee verschillende opties om hier te beleggen. Namelijk door gebruik te maken van de meeste gekozen variant: Knab Gemaksbeleggen. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan Knab Crowdfunding, waarbij je geld kan investeren in veel belovende ondernemingen en bedrijven.

Online beleggen vanaf 100 euro bij Knab

Een beleggingsrekening bij Knab Gemaksbeleggen kan al geopend worden vanaf 100 euro. Per maand zal er een bedrag van 1 euro in rekening gebracht worden als servicekosten en jaarlijks maximaal 0,69% van je belegd vermogen.

Zoals bij veel online beleggingsmaatschappijen is het ook bij Knab mogelijk om maandelijks een vast bedrag in te leggen. Zo bouw je langzaam maar zeker een mooi bedrag op voor de toekomst. Om definitief te beginnen met beleggen wordt er wel gevraagd om minimaal 12 maanden achter elkaar 100 euro te beleggen.

Kies eigen risicoprofiel bij Knab

Iedereen heeft zijn eigen manier van beleggen. De één kiest voor een zeer offensieve vorm van beleggen en de ander doet het liever wat rustiger aan. Als je bij Knab je geld beheerd laat beleggen, dan is er de keuze uit vier verschillende risicoprofielen. Bekijk deze van te voren en maak voor jezelf de beslissing welk profiel het beste bij je past. Bij een zeer offensieve beleggingsrekening kan het rendement uiteraard een stuk hoger liggen, maar er bestaat ook een kans dat bij tegenvallende resultaten je meer geld verliest.

Rekening openen voor beleggingen

Om online geld te kunnen beleggen bij Knab is het wel noodzakelijk om een rekening te openen. Hier zijn kosten aan verbonden. Als alle kosten tegenover elkaar worden afgewogen, dan is een beleggingsrekening toch nog relatief goedkoop. Hierbij is wel rekening gehouden met een hogere inleg (10.000 euro).

Wil je geld beleggen bij Knab, dan adviseren wij je goed te kijken naar de mogelijkheden en vereisten. Als je alleen een beleggingsrekening wilt openen, dan is een andere belegginsmaatschappij wellicht een verstandigere keuze.

Kies je er echter voor om wel je geld online te beleggen bij Knab, dan krijg je bij het overstappen van betaalrekening ook nog eens een aantrekkelijke welkomstbonus. Let er wel op dat beleggen altijd risico’s met zich mee brengt.