Bux

Geld beleggen bij Bux is mogelijk via verschillende mogelijkheden. De meest populaire opties zijn Bux Zero en Bux X. Tevens heb je nog de Bux Crypto. Met de crypto versie kun je gemakkelijk de euro omzetten in bijvoorbeeld de bitcoin. Op dit moment is het handelen in crypto valuta gratis als je 1000 BUX Token (BUX is een BSC, Binance Smart Chain) aankoopt.

Deze verschillende Bux opties zullen worden beschreven op deze pagina.
Bux timmert de laatste tijd hard aan de weg en richt zich vooral op de jongere doelgroep.
Het bedrijf is in 2014 opgericht en kent in Europa al enkele miljoenen gebruikers.

Bux Zero

Beleggen via Bux Zero is erg eenvoudig en richt zich volledig op de mobiele beleggers. Geld beleggen via Bux Zero kan via de mobiele app. Bij aanmelding op dit platform krijg je momenteel een gratis aandeel ter waarde van maar liefst 200 euro. Ook is de app erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Hierdoor is hier beleggen dan ook zeer populair bij jongeren. Het nadeel van Bux Zero is, dat je enkel kan beleggen via de mobiele app en er geen mogelijkheid is te handelen via de desktop of laptop.

Een beleggingsplatform waar je aandelen kunt kopen en verkopen tegen extreem lage kosten. Het bedrijf is erg hard gegroeid door hun lage kosten en extreem grote aanbod. Het bedrijf is opgericht in Nederland in het jaar 2014, het bestaat eigenlijk nog maar net. Het bedrijf is de snelst groeiende broker in 5 Europese landen. We verwachten dat deze broker in meer landen het populairst wordt. 

Bux Zero is een oorspronkelijk Nederlands bedrijf opgericht in Amsterdam. Bux Zero staat voor beleggen zonder commissie, bij veel aandelen hoef je dan ook geen commissie te betalen. Er zijn ook veel aandelen waar je wel een klein bedrag commissie moet betalen. 

Er zitten veel voordelen aan Bux Zero. Er zijn namelijk extreem veel aandelen beschikbaar en de kosten zijn erg laag. Niet gek dus dat de gebruikers aantallen keihard groeien. Ook hebben ze een handige app met veel opties, door de app kun je overal aandelen kopen en verkopen. 

Bux Zero heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen gebruikers. Waarvan meer dan 500.000 actieve gebruikers in veel verschillende Europese landen.

Bux X

Ook bij Bux X kan je beleggen via de mobiele telefoon. De apps van Bux zijn zeer overzichtelijk. Ook hier is het niet mogelijk om je beleggingen op de desktop in te zien. Bux X richt zich voornamelijk op het beleggen in CFD’s. Als je hierin wilt beleggen, dan adviseren wij eerst goed te onderzoeken wat dit precies inhoudt. Het merendeel van de mensen verliest namelijk geld als er geld geïnvesteerd wordt in CFD’s.

Bux Crypto

De laatste jaren timmert de crypto wereld hard aan de weg. Bij Bux is het dan ook mogelijk om geld te investeren in cryptomunten. Deze munten zijn vaak onderhevig aan grote koersschommelingen. Bij sommige valuta wordt er zelfs helemaal geen commissie gerekend. Bekijk het aanbod en besluit of je geld wilt investeren in cryptomunten.

Op dit moment bieden ze de volgende cryptocurrencies aan:

  • BUX Token (BUX)
  • Bitcoin (BTC)
  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Chainlink (LINK)
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • OMG Network (OMG)
  • Ocean (OCEAN)
  • Ripple (XRP)
  • Stellar (XLM)

Beleggen zonder commissie

Als je geld wilt beleggen, dan is Bux Zero een zeer mooi platform. Hier is het namelijk vooralsnog mogelijk om aandelen aan te schaffen zonder commissie. Ook betaal je geen service fee of wisselkoers opslag. Dit maakt het dan ook zeer aantrekkelijk om geld te beleggen op dit platform. Als we kijken naar de transactiekosten, dan valt ons op dat de kosten hiervoor in vergelijking met andere brokers ook laag zijn. Zo betaal je mar 1,80 euro bij de aanschaf van een aandeel tot 1000 euro.

Kosten bij Bux

Wil je gaan beleggen in CFD’s, dan betaal je bij Bux X slechts een bedrag van 4,60 euro voor een Amerikaanse CFD. Voor Europese CFD’s geldt een tarief van 2,70 euro per stuk. Uiteraard zijn genoemde bedragen onderhevig aan wijzigingen. Bekijk voordat je gaat beleggen nog eens goed wat de kosten op dat moment zijn. Zo voorkom je onverwachtse verrassingen en blijf je op de hoogte van de actuele kosten.

Demoaccount bij Bux

Als je nieuw bent in de beleggingswereld, dan is het bij Bux mogelijk om een demo account aan te maken. Zo leer je met gratis geld de voor- en nadelen van dit platform. Ook kom je er zo achter of zelf geld beleggen voor jou is weggelegd, of dat je dit liever aan de professionals over laat.
Let op dat dit demo account het alleen mogelijk maakt om te beleggen in CFD’s. Handelen in aandelen met demo geld is helaas nog niet mogelijk.

Geld storten op Bux

Het geld overmaken naar Bux is zeer eenvoudig en snel geregeld. Er zijn verschillende manieren van geld storten. De meest bekende variant is door gebruik te maken van iDeal. Zo staat binnen enkele minuten direct het geld op je account en kan je snel beginnen met online geld beleggen bij deze broker.

Naast iDeal is het uiteraard ook mogelijk om gebruik te maken van je creditcard. Zo wordt Mastercard en Visa ondersteund door Bux.
Kies je er liever voor om geld handmatig over te schrijven, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Het duurt hierbij vaak wel iets langer voordat het beschikbare budget op je account is bijgeschreven.

Beleggen met hefboomeffect

Net zoals bij andere brokers is het bij Bux ook mogelijk om aandelen en opties te kopen met een zogenaamd hefboomeffect. Dit houdt in dat je producten kan kopen voor een kleiner bedrag. Bij een eventuele stijging of daling van het product zijn de winsten of verliezen dan ook een stuk groter. Het is erg oppassen met het gebruik van een hefboom, omdat je hiermee heel snel heel veel geld kan verliezen. Bij Bux is het mogelijk om in de mobiele app zelf je hefboom te kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 2x, 3x, 4x of wellicht nog meer.

De voordelen en nadelen van Bux

Het grote voordeel van Bux is, dat het overzichtelijk is en de kosten relatief laag zijn. Daarnaast is het een veilig platform met redelijk veel mogelijkheden. Een nadeel is dat het alleen mogelijk is om je account te openen op je mobiele telefoon. Een platform op de desktop is er nog niet.

Verschillende type orders

Bij Bux is het mogelijk om gebruik te maken van de verschillende order types. Denk hierbij aan de marktorder waarbij je gebruik kan maken van een aankoop bij een bepaalde prijs. Zo wordt je product gekocht zodra dit een door jou bepaalde prijs bereikt. Limietorder is ook mogelijk bij Bux. Zo wordt je product verkocht bij een vooraf ingesteld bedrag. Zo kan je het verlies beperken of verkoop je het product zodra je een bepaald bedrag hebt verdiend.

De zero order is een speciale mogelijkheid van Bux. Dit houdt in dat je product hoe dan ook wordt verkocht aan het einde van de handelsdag. Dit is een ideale optie voor mensen die houden van daytraden. Een nadeel is, dat je product ook verkocht kan worden op het moment dat deze lager is dan de aangeschafte waarde.

Account aanmaken

Het aanmaken van een account bij Bux is binnen enkele minuten geregeld. Hiervoor heb je jouw persoonlijke gegevens nodig en een geldig identiteitsbewijs. Na verificatie van je gegevens kan je direct beginnen met online geld beleggen.

Om het handelen via Bux te proberen kun je gemakkelijk een account aanmaken. Met beleggen kan veel geld verdient worden, maar bij een koersomslag kan dit geld ook snel als sneeuw voor de zon verdwijnen.